top of page

Styling.

Het beste uit je omgeving of een ruimte halen, een échte beleving maken van jouw interieur. Kleuren, stijlen, vormen, materialen en ideeën spelen de bepalende rol in een prettige, inspirerende en warme omgeving. Ik voeg creativiteit en functionaliteit samen voor een doelgerichte indeling die staat als een huis, zodat het de plek wordt waar je je thuis en op je gemak voelt.

K2K  - portret + interieurshoot - 16-11-2021 - deel 1 - beneden - kleur-17.jpg

01

interieur

 

Mis jij net dat warme gevoel, sfeer of eenheid in je interieur? Dan is een interieuradvies iets voor jou of jullie.

 

Ik ben er niet alleen voor jouw huis. Ook je eigen winkel of horecazaak kan soms wel een opknapbeurt of extra sfeer gebruiken. Door mijn passie voor interieur, liefde voor styling, creativiteit en mijn gevoel voor trends, creëren we een creatief en functioneel ontwerp waar iedereen zich thuis voelt. 

Voordat het interieuradvies of -styling uitgevoerd wordt krijg je al een goed beeld van jouw toekomstige ruimte. Met moodboards, digitale visuals en handgemaakte illustraties komt het al echt tot leven.

K2K  - portret + interieurshoot - 16-11-2021 - deel 1 - beneden - kleur-9.jpg

02

event

 

Bruiloften, festivals, events of verjaardagen die net wat extra aandacht verdienen. Elke reden is een reden voor een feestje! Je wilt natuurlijk dat jouw event er prachtig uitziet en een dag wordt om nooit te vergeten. Dit zijn dé gelegenheden waarbij je styling nodig hebt. Daar kan ik je bij helpen!

 

Naar aanleiding van jullie wensen en ideeën maak ik een passend ontwerp en gaan we natuurlijk aan de slag met de realisatie hiervan. Ik vind het heerlijk om de creativiteit de vrije loop te kunnen geven en na te denken over slimme oplossingen voor deze tijdelijke settingen.

 

Om het feestje helemaal af te maken en mooie herinneringen te kunnen bewaren aan deze dag kan ik natuurlijk ook de fotografie van de dag voor jullie verzorgen. Want niets is leuker dan foto’s terugkijken en weer even dat feestgevoel herbeleven. Ik heb zin om samen aan de slag te gaan!

FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING » FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING »FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING »FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING 

Heb jij hulp nodig bij het vertalen van jouw creatieve ideeën? Of heb je een verhaal om het leven te vieren? 

BIJ SOET & TOET BEN JE AAN HET JUISTE ADRES. WAAR KAN IK JE MEE HELPEN? VUL HET CONTACTFORMULIER IN EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

bottom of page