top of page

SLIM GEZOND

Ontwerp - logo, branding & visitekaartje

Maart 2015 leerde ik Rita, van Lá e Cá, kennen op een creatieve markt. We hadden direct een fijne klik en hielden al die tijd contact. Het concept achter Lá e Cá - ook wel 'daar en hier' - spreekt me aan. De liefde voor haar geboorteland Portugal, met al haar pracht en praal, is onbeschrijfelijk groot. Rita wilt de levensstijl van daar, hier in Nederland met jou delen. Ze vertelt een goed verhaal met eerlijke producten. Denk aan lekkere hapjes, prachtig aardewerk, schalen van kurk en intense wijnen. Authentiek, bio-logisch en duurzaam, van kleine lokale producenten, met veel liefde geselec-teerd. 

Nadat Rita en ik de eerste plannen gesmeed hadden voor een fijne samenwerking - waar Lá e Cá haar producten onder de aandacht wilde brengen en waar ik het creatieve plaatje op me nam: concept, styling & fotografie - was er nog de zoektocht naar een passend, Portugees recept. Sabine van Saudalicious deelt op haar blog haar liefde voor de Portugese keuken en vult het plaatje perfect aan. Haar eigen woorden: 'Saudalicious is een weerspiegeling van mijn zoektocht naar de balans tussen het optimaal genieten en goed voor jezelf zorgen.' 

Sabine kwam met een heerlijk gerecht, een (vegetarische) zomerse maaltijdsalade, waarbij de lekkere en gezonde 'Lupine boontjes' in de schijnwerpers worden gezet. En ik ging aan de slag met mijn camera. 

SLIM GEZOND OVER NICA

 

"Het ontwerp ziet er goed uit. De kleurencombinatie is precies waar ik naar op zoek ben. De gele voorzijde van het visitekaartje is daarom perfect, deze valt lekker op!"

Manon - Slim Gezond

https://www.slim-gezond.nl/

MEER WERK

bottom of page