top of page

Het gezicht achter Soet & Toet.

IK BEN NICOLE,

FOTOGRAAF, (INTERIEUR)STYLIST & GRAFISCH ONTWERPER.

07-09-2021 - Picknick Bosch en Duin-11.jpg
07-09-2021 - Picknick Bosch en Duin-18.jpg

Vanuit het Brabantse Tilburg werk ik in mijn creative studio aan totaalplaatjes, met de focus op het vertalen van verhalen naar beeld. Dit doe ik door een combinatie van grafisch ontwerp, fotografie en styling in te zetten op wat voor manier dat voor jouw verhaal nodig is. Juist die afwisseling zorgt ervoor dat de creativiteit door mijn lichaam blijft stromen. Wanneer ik niet aan mijn bureau zit om met behulp van mijn tekentablet verfijnde ontwerpen te maken, omringd door moodboards, kleurenwaaiers en een flinke kop thee, ben ik wel bezig met het afstylen en vastleggen van een fijne productshoot.

 

Mijn passie is dan ook het vertellen van verhalen in beeld. Raak geschoten. Van grote, doeltreffende verhalen, maar ook kleine (toch ook zo grote), liefdevolle momenten in het leven. Houdt van totaalplaatjes die kloppen, in evenwicht, met harmonieuze combinaties die verrassen en tegelijkertijd rust schenken. Het zijn de details die jouw story helemaal compleet maken. 

 

OVER MIJ

Ik ben zo iemand die overal geïntrigeerd raakt van een mooie verpakking, of een boek koopt, omdat er prachtige foto’s in staan. Je maakt me blij met een kleurrijke bos bloemen, drink grote koppen thee en struin regelmatig door verschillende antiek- en kringloopwinkels op zoek naar mooi servies en andere tafelwaren.

 

Verder ben ik een tikkeltje (eigen)wijs, bloemen- & besjesfan, zoetekauw & theeleut, romanticus en zachtaardig. Ik ga graag picknicken in het avondzonnetje (liefde voor golden hours!), wandelen in de natuur en met de camera op pad. Dan kan ik uren ronddwalen en staat de tijd voor mij even stil.  

 

Met een oudere broer en zus én jongere broer en zus, ben ik de middelste van een groot gezin. Ik houd van tafelen met familie en vrienden. Je weet wel, zo’n meterslange, goedgevulde tafel vol lekker eten, met zelfgebakken zoete taartjes toe. Sinds 2013 ben ik mama van Teije en als het even kan, staat hij vooraan om te proeven wanneer er weer iets lekkers uit de oven komt.

 

WAAROM SOET & TOET

Jaren geleden begon het allemaal met het bakken van zoete taartjes, cupcakes, cakepops en wat al nog meer. Mijn baksels werden steeds mooier en ik begon te fotografen: foodfotografie in combinatie met styling. Intussen is ‘De wereld van Soet’ mijn persoonlijke uitlaatklep geworden voor een combinatie van kleurrijke plaatjes, zoete taartjes en styling- en inpakideeën! Máár ik wilde ook mijn creatieve kennis inzetten om meer verhalen zichtbaar te maken en te delen. Die van jou en van creatieve ondernemers. En dat kan nu. Welkom bij Studio Soet!

07-09-2021 - Picknick Bosch en Duin-1.jpg
07-09-2021 - Picknick Bosch en Duin-12.jpg
07-09-2021 - Picknick Bosch en Duin-22.jpg

Samenwerken met Soet & Toet betekent:

Persoonlijk contact

 

Ieder verhaal is uniek

 

Oog voor detail

 

Ontzorgt worden van A tot Z

 

Een dosis kennis en kunde in huis

Een glimlach op je gezicht

Hier kan ik jou mee helpen.

fotografie | food + product

fotografie | interieur

fotografie | portret

fotografie | lifestyle

logo + huisstijl | ontwerp

stationery design | ontwerp

interieur | styling

event | styling

FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING » FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING »FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING »FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING 

Heb jij hulp nodig bij het vertalen van jouw creatieve ideeën? Of heb je een verhaal om het leven te vieren? 

BIJ SOET & TOET BEN JE AAN HET JUISTE ADRES. WAAR KAN IK JE MEE HELPEN? VUL HET CONTACTFORMULIER IN EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

arrow&v

Bedankt voor je aanvraag! Soet & Toet neemt zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page