top of page

MANDEN JENART

Ontwerp - logo & productlabels

It's more than just a cookie... En ja, dat klopt. De koekjes, of beter gezegd - koeken - van Droomkoekjes hebben iets magisch. Kim, de vrouw achter deze one-woman-show, tovert een heerlijk deeg om tot ware kunst-objecten. 

Voor de 'specials' van Droomkoekjes ontwerpt Studio Nica ansichkaarten voor bij de koek. Voor vaderdag en moederdag ontwierp ik deze 'super'-kaartjes met 'S' logo (die zijn omgezet naar SUPER XL) koeken, omringd door verschillende icoontjes. Niet te veel, want de koek moet de show stelen!

Ook voor de styling & fotografie van de koek met kaart maakt Studio Nica een feestje. De foto's worden gebruikt voor verkoop op de website en social media.

MANDEN JENART OVER NICA

 

"Doorheen de jaren heeft Nica heeft haar eigen stijl ontwikkeld, en toch merk je dat ze erover waakt om zichzelf niet te kopiëren en per klant een uniek & prachtig product af te leveren. Ze is origineel en vindingrijk. Haar enthousiasme over onze manden zorgde voor een aangename samenwerking. Het draait niet enkel om een leuke inrichting en mooie beelden, maar ook om storytelling. De foto's die door haar worden aangeleverd zijn gemaakt met passie. Wij zijn alvast grote fan en zullen in de toekomst nog vaak beroep doen op haar!""

Elissa - Manden Jenart

www.droomkoekjes-boutique.nl

MEER WERK

STUDIO NICA HEEFT EERDER SAMENGEWERKT MET:

Sfeerfoto + logo2.jpg
Logo blauw.png
Thuins_logo_Shopify-16_x220.png
droomkoekjeslogo.png
bottom of page