top of page

LÁ E CÁ - DAAR EN HIER

Concept / Styling / Food- en Productfotografie

Maart 2015 leerde ik Rita, van Lá e Cá, kennen op een creatieve markt. We hadden direct een fijne klik en hielden al die tijd contact. Het concept achter Lá e Cá - ook wel 'daar en hier' - spreekt me aan. De liefde voor haar geboorteland Portugal, met al haar pracht en praal, is onbeschrijfelijk groot. Rita wilt de levensstijl van daar, hier in Nederland met jou delen. Ze vertelt een goed verhaal met eerlijke producten. Denk aan lekkere hapjes, prachtig aardewerk, schalen van kurk en intense wijnen. Authentiek, bio-logisch en duurzaam, van kleine lokale producenten, met veel liefde geselec-teerd. 

Nadat Rita en ik de eerste plannen gesmeed hadden voor een fijne samenwerking - waar Lá e Cá haar producten onder de aandacht wilde brengen en waar ik het creatieve plaatje op me nam: concept, styling & fotografie - was er nog de zoektocht naar een passend, Portugees recept. 

Waar Sabine van Saudalicious een (vegetarische) zomerse maaltijdsalade voorbereidde in de keuken, boog ik me over de tafelstyling en vulde de tafel met al het lekkers wat uit de keuken kwam. Zie hiernaast een selectie foto's uit deze reeks die gebruikt wordt op de website en social media. 

LÁ E CÁ OVER NICA

 

"De geweldige manier waarop Nicole haar liefde voor styling en fotografie naar buiten brengt, haar creatieve blik, dat wilde ik met mijn spetter servies. Als je haar foto's ziet, snap je helemaal wat ik bedoel. Alles is zo perfect gestyled, alsof je zo aan kan schuiven."

Rita - Lá e Cá / Daar en Hier

www.la-e-ca.myshopify.com

MEER WERK

STUDIO NICA HEEFT EERDER SAMENGEWERKT MET:

Sfeerfoto + logo2.jpg
Logo blauw.png
Thuins_logo_Shopify-16_x220.png
droomkoekjeslogo.png
bottom of page