top of page

Fotografie.

Jouw verhaal visueel maken met sfeermakers. Fotografie met een knap stukje storytelling. Persoonlijkheid creëren, eenheid vormen en sfeer vangen, dat is wat ik doe tijdens een fotoshoot. Van een glimlach op portret, naar sfeerbeelden tot in perfectie uitgevoerd. Waar nodig aangevuld met product-, food-, of interieurstyling, met sterk oog voor detail.

SC-Pizza-lr-2.jpg

01

food + product

 

Sfeermakers zijn de beste manier om het verhaal van én achter jouw onderneming in beeld te brengen. 

Misschien heb je een fijne nieuwe collectie producten die je op de markt wilt brengen, of al te koop zijn. Het enige wat nog ontbreekt zijn sfeerfoto's die jouw producten perfect tot zijn recht laten komen. In combinatie met mijn gevoel voor styling, compositie en kleur, maak ik er een uniek en consistent verhaal van. 

Óf misschien heb jij wel je eigen restaurant, lunchcafé of koffiebar. Het is de kunst om klanten al te doen watertanden voordat ze bij jou aan tafel zitten. Je wilt je klant lekker maken, uitnodigen en vooral een welkom gevoel geven. Dat kan met foodfotografie, met foto's waarbij gerechten van het beeld af spatten, zodat iedereen zin heeft om gezellig aan te schuiven.

 

Doordat ik betrokken ben bij het hele proces: van concept, de locatie, fotografie, tot aan de styling, komen we samen tot een mooi eindproduct die aansluit bij het verhaal achter van onderneming. De foto's kunnen gebruikt worden voor diverse communicatiedoeleinden, denk aan: website, flyers, menukaarten of content voor social media.

Wil je het plaatje helemaal compleet maken? Denk dan eens aan een combinatie van food- of productfotografie, met interieur- en/of portretfotografie.

K2K  - portret + interieurshoot - 16-11-2021 - deel 2- boven - kleur-4.jpg

02

interieur

 

De perfecte kans om een kijkje achter de schermen te geven. Een kijkje in de 'keuken' van jouw bedrijf, want dat is jouw trots en dat mag gezien worden. Van fijne koffiebar, tot strandtent, of werkplaats. We maken een plan en kletsen. Ik observeer, luister, kijk en leg vast.

 

Interieurontwerpers of-stylistes ook opgelet! Maak jij met jouw bedrijf warme, gezellige interieurontwerpen voor klanten, of ga je als styliste aan de slag om een interieur meer sfeer te geven, dan leg ik graag jouw werk vast. Zodat jij een up-to-date portfolio hebt en je je focus kunt houden op waar je het liefste mee bezig bent: interieur.

Ben je geen creatieve ondernemer, maar heb je wel een prachtig ingericht huis, een thuis dat jou als persoon, of jullie als gezin weerspiegelt? Dan kom ik graag bij je langs om dit te fotograferen. We maken samen een 'binnenkijker' in en van jouw huis. Het leuke is dat we niet alleen je huis vastleggen, maar ook degene die er wonen. Zo creëren we een beeld van jou en je leefomgeving.

29-05-2021 - Belgium Besties-15.jpg

03

portret

 

Momenten vastleggen, gevoelens van mensen laten zien en karakters weerspiegelen. Jij bent mijn inspiratiebron en jij staat centraal voor mij. Een nieuwsgierige blik, of juist wat verlegen, tijdens een fotosessie leg ik jou vast zoals je bent. Samen bedenken we een plan, zoeken we een locatie en schieten we de beelden. Deze shoot is voor iedereen: van ondernemer tot student.

Ik ben voorstander van veelzijdige foto’s. Daarmee bedoel ik foto’s die een goed beeld schetsen van wie jij bent en hoe jij leeft of werkt. Natuurlijk mogen het mooie plaatjes zijn om naar te kijken, maar niets is leuker dan een compleet beeld geven van jouw leven. Niet alleen maar jezelf werkend in achter je laptop, maar ook met een kop koffie op de bank, zittend aan de ontbijttafel met een krantje, of kokend. Juist de dagelijkse dingen zijn mijn inspiratiebron voor deze shoot.

 

Dit pakket is perfect voor zelfstandige ondernemers. Mensen, en misschien wel toekomstige klanten, zijn namelijk nieuwsgierig naar wie jij bent en wat je doet.

gezinsshoot E+D+kids - 18-09-2020-lr-83.jpg

04

lifestyle

 

Een mooie fotoserie is echt iets waardevols. Kleine en grote geluksmomenten worden vereeuwigd. Of er nu wordt geknuffeld, gesprongen of gedanst, een lifestyle reportage vertelt jullie verhaal: liefde, zwangerschap, geboorte of familie. De omgeving, details, sfeer en emotie worden vastgelegd. Pure foto’s, licht & kleurrijk. In de natuur, een veilige thuisomgeving, of een andere locatie. 

Liefde: samen is veel leuker. Je hebt de leukste vriend/ vriendin van de wereld en wil natuurlijk ook graag een keer samen op de foto. We kiezen samen een locatie die bij jullie past, delen ideeën en realiseren een mooie loveshoot.

Zwanger: het is altijd bijzonder als er een kindje op komst is. Juist dat unieke beeld van zo’n mooie zwangere buik wil je vastgelegd hebben. Bij deze shoot nemen we de tijd om jou zowel mét als zonder je partner te fotograferen.

Baby: zo’n klein wonder in je armen is het meest bijzondere wat er is. Die eerste weken wil je je voor altijd herinneren en daarom zijn die eerste foto’s zo belangrijk om te hebben. Deze shoot is perfect om met jou/ jullie samen met je kindje in beeld te brengen

FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING » FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING »FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING »FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING 

Heb jij hulp nodig bij het vertalen van jouw creatieve ideeën? Of heb je een verhaal om het leven te vieren? 

BIJ SOET & TOET BEN JE AAN HET JUISTE ADRES. WAAR KAN IK JE MEE HELPEN? VUL HET CONTACTFORMULIER IN EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

arrow&v

Bedankt voor je aanvraag! Soet & Toet neemt zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page