top of page

Grafisch ontwerp.

Bijzondere verhalen die gedeeld mogen worden met iedereen. De communicatie hiervoor vullen we samen op creatieve wijze in. Zodat de boodschap van jouw verhaal opvallend, kleurrijk of misschien wel ingetogen is. Van logo + huisstijlontwerp voor een sterke basis van jouw onderneming, tot stationery design voor geboorte- en trouwkaarten.

il primo - logo ontwerp.jpg

01

logo + huisstijl ontwerp

 

De juiste beleving oproepen, herkenbaar zijn, een overtuigende en eenduidige boodschap uitstralen, daar draait het om bij jouw logo en huisstijl ontwerp. En dit alles versterken we met een doordachte grafische identiteit.

 

Optimale communicatie door deze op creatieve wijze in te vullen, waardoor er een sterke basis voor jouw merk ontstaat. Een sterke basis voor jouw merk, waarmee je uitstraalt wat jij wilt vertellen. Mét een dosis kleur en kracht, zodat jij opvalt tussen de rest. Wat is het verhaal achter jouw onderneming, de reden dat klanten voor jouw product of dienst kiezen?

 

Samen duiken we in jouw verhaal, vertalen dit naar de juiste merkwaarden en ontwikkelen daarmee een duidelijke & passende branding. Zodat jouw klanten in één opslag zien waarom ze voor jou moeten kiezen.

Een goede huisstijl bestaat uit meer dan alleen je logo. Een product die het verhaal van jouw merk versterkt, of drukwerk om het plaatje van jouw product compleet te maken. Alles kan, er is zoveel leuks te bedenken op het gebied van product of drukwerk. Stickers, labels, kaartjes, ... Het is maar net wat jouw onderneming of merk nodig heeft om jouw verhaal uit te dragen. 

droomkoekjes - luiaard 2021-14.jpg

02

stationery design

 

Ben je zwanger, kersverse ouders geworden, of wil je de liefde vieren en mag dit verhaal vertaald worden naar een grafisch ontwerp voor het geboortekaartje van jullie kindje, of stationery set voor jullie trouwdag? 

We beginnen met een blanco vel, vullen die met jullie wensen en ideeën, en samen creëeren we een prachtig, uniek ontwerp.

Baby: er is een kleintje onderweg, of misschien wel twee. Wauw, gefeliciteerd! Voor deze bijzondere gelegenheid zoek je natuurlijk een uniek en persoonlijk geboortekaartje, die aansluit bij wie jullie zijn. En dit is niet zomaar een kaartje, dit is het kaartje waarmee jullie kindje(s) worden voorgesteld aan de dierbare mensen om jullie heen. 

 

Vergeet dit niet: sluitzegeltjes, een gastenboekje voor alle kraamvisite, een mooie geboorteposter voor op het kamertje, of een raambord voor aan het huis. Het leuke is, is dat dit allemaal mogelijk is in dezelfde style als het geboortekaartje!

Trouwen: stel je eens voor dat je gast bent op jullie eigen bruiloft. Na maanden op voorhand de save-the-date kaart ontvangen te hebben, komt daar dé echte uitnodiging. Je bent onder de indruk van het persoonlijke ontwerp en de details in goudfolie. Jullie zijn daggasten en beleven de dag met alles erop en eraan. Met een summer chique outfit arriveren jullie op de trouwlocatie.

 

Je komt binnen langs een welkomstbord in dezelfde style als de trouwkaart, wat leuk! In de goodiebag zit het dagprogramma gedrukt op mooi ongestreken papier. Van de menukaart loopt het water je in de mond en zelfs het gastenboek en de bedankjes zijn in dezelfde huisstijl uitgevoerd. Met zo’n complete wedding huisstijl creëer je een wauw effect. Wil jij ook voor jullie trouwdag?

FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING » FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING »FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING »FOTOGRAFIE » GRAFISCH ONTWERP » STYLING 

Heb jij hulp nodig bij het vertalen van jouw creatieve ideeën? Of heb je een verhaal om het leven te vieren? 

BIJ SOET & TOET BEN JE AAN HET JUISTE ADRES. WAAR KAN IK JE MEE HELPEN? VUL HET CONTACTFORMULIER IN EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

arrow&v

Bedankt voor je aanvraag! Soet & Toet neemt zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page